Power Plate

      mašina obezbeđuje jednostavno rešenje za sprečavanje gubitka mišićne mase , gustine kostiju i naboranosti kože uzrokovanih starenjem. Prvo, Ubrzani Trening , pre sve;ga, izaziva povećano lučenje hormona serotonina poznatog kao hormon sreće koji podmlađuje organizam a naročito Centralni Nervni Sistem.
    Drugo,Power Plate mašine poboljšavaju mišićnu snagu,povećavaju fleksibilnost i amplitude pokreta, stimulišu produkciju kolagena čineći kožu čvršćom i lepšom.

    LEČENJE CELULITA

     se postiže redovnim vežbanjem i masažom od 50 Hz (vibracija) u sekundi. Pri čemu se kod masaže akcenat stavlja na predeo struka, zadnjice i bedara, a time znatno poboljšavamo cirkulaciju u toj regiji, razmenu materija, i čuvamo limfni sistem. Jer je u tom delu je obično narušena razmena materija i pod kožom se stvaraju sićušni čvorovi, dolazi do prekida snabdevanju krvlju, prekida oticanja limfe i odbacivanja otpada. Koža podseća na narandžinu koru. Zastoj krvi u podkožnom tkivu je već liposkleroza a nju je nemoguće izlečiti anticelulit kremama. Zato kombinacija vibracionog treninga , i intezivne masaže na POWER PLATE platformi, i specijalnog anti celulit programa na našoj masažnoj fotelji uz blago zagrevanje kritične regije uz konstantnu masažu, daju najbolje rezultate.


borba protiv celulita