Power Plate® 

mašine su sjajna alternativa za ljude koji uživaju u aktivnom načinu života, ali nemaju vremena za dugotrajne treninge tri ili više puta nedeljno.

Acceleration Training™: vežbe na Power Plate® mašinama, nude brojne važne benefite koji nam omogućavaju da lako dostignemo svoje fitnes ciljeve. 

Postižemo čitav niz prednosti od momentalnog poboljšavanja cirkulacije do raznih drugih merljivih koristi kao što su povećanje mišićne snage i fleksibilnosti, bolja pokretljivost,jačanje dubokih mišića i stabilizatora tela a da pri tome nema negativnog dejstva na zglobove i ligamente kao što je to moguće kod konvencionlnih treninga i bez uobičajenog osećaja iscrpljenosti posle vežbanja, što se postiže kombinovanjem sportske i relaks masaže (I drugih vrsta masaže koje se mogu sprovoditi na našoj masažnoj fotelji), i istezanja naPOWER PLATE-u, sve to zajedno dovodi do bržeg oporavka i regeneracije. 

Za sve navedeno bi vam trebalo od 1h do 1:30 min u teretani samo za vežbanje plus 15 minuta za istezanje i minimum pola sata za masažu, što je ukupno oko 2 sata. 

Dok vam na POWER PLATE za trening, istezanje i masažu treba samo 30 minuta, a efekti su neuporedivo bolji, a pritom dobijate celu listu prednosti koje  nemate kod tradicionalnog vežbanja    Power Plate i:
  1. kontrola tezine
  2. Ulepsavanje
  3. Borba protiv osteoporoze
  4. sportisti
  5. postporodjajni period